Mamy już ponad 1,8 miliona odsłon naszej strony internetowej!! Zobacz w zakładce: Menu - Statystyka.

Byliśmy w Warszawie. DOŚĆ LEKCEWAŻENIA SPOŁECZENSTWA!

Wysłano dnia 16-09-2013 o godz. 08:04:10 przez admin

Ponad pół tysiąca członków NSZZ „Solidarność” z Regionu Gorzowskiego, wśród nich grupa gorzowskich pocztowców, wzięło udział w manifestacji w Warszawie kończącej pierwszy etap Ogólnopolskich Dni Protestu. Bardzo dobra organizacja manifestacji umożliwiła wyartykułowanie naszych postulatów i niezadowolenia z rządów Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego. Olbrzymie zainteresowanie fotoreporterów wzbudzały postacie koalicji, które niesione były na czele naszego (Regionu Gorzowskiego) przemarszu.
Za udział w manifestacji, członkom naszej organizacji podzakładowej, składam serdeczne podziękowania.

Sławomir Steltmann

Pokrewne

Oceny

Wynik głosowania: 0
Głosów: 0

Poświęć chwilę i oceń ten artykuł:

Wyśmienity
Bardzo dobry
Dobry
Przyzwoity
Zły

Opcje

"Byliśmy w Warszawie. DOŚĆ LEKCEWAŻENIA SPOŁECZENSTWA!" | Logowanie/Założenie konta | 2 komentarze | Szukaj w komentarzach
Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.

Re: Komunikat - PPPO (Wynik: 0)
przez Anonim dnia 18-09-2017 o godz. 12:59:20
watches beautifully replica [www.watchesbeautifully.com] Discount Watches, Fashion Watches, Wris*****ch, Fake Watch, Wholesale Watches, Jewelry Watches, Replica Jewelry Watches. The name of Chanel is internationally synonymous to most elegant style, exquisite taste and timeless appeal of its creations. Besides being a Patek Philippe Watches [www.aho*****ch.com] real trend-setter in the world of high fashion, the Chanel brand has gained great experience in producing top quality Chanel watches characterized by unique Replica Franck Muller best Replica Watches Watch [www.watchesbeautifully.com] style and technical prowess. It is known that Panerai Replica [www.aho*****ch.com] due to their high quality and exclusive design, Chanel Technomarine Replica [www.aho*****ch.com] watches are rather expensive. Those who own watches hot replica [www.watchehot.com] a gold usually avoid wearing it everywhere. However, everyone can look stylish whenever he or she wants thanks to replica Chanel watches. buy newest watch replica [www.buynewes*****ch.com] These best replica watches are an exact copy of the original Chanel watches and are much less expensive than the original. Chanel replica watches give you the opportunity to be a smart and U Boat Fake Watches [www.aho*****ch.com] successful person always and everywhere.

[ Odpowiedz na to ]

Re: Komunikat - PPPO (Wynik: 0)
przez Anonim dnia 19-11-2017 o godz. 06:07:52
watches Replica superior [www.watchessuperior.com] Discount Watches, Fashion Watches, Wris*****ch, Fake Watch, Wholesale Watches, Jewelry Watches, Replica Jewelry Watches. We are glad to represent Montblanc replica watch for you! We`ll be pleased to submit you replica watches graceful Jaeger LeCoultre Watch [www.graceful-watches.com] the similar quality Montblanc replica watches but cheaper than original ones. Since the late 1920s, Montblanc has been creating "Meisterstucks" (masterpieces) watches. Originally a prestigious watches Replica desired Replica [www.watchesdesired.com] line of writing instruments, Montblanc always sought to extend its reputation to other products. In 1997, it achieved inclusion in the fake watches Glashutte Fake Watches [www.sellerswatches.com] Vendome Group, ranking it with Fake watch for bes*****ch replica Replica Watch [www.for-best-watch.com] giants like Cartier, Dunhill, Baume et Mercier and others. replica watches graceful Gevril Replica Watch [www.graceful-watches.com] Montblanc masterpieces feature four diverse types watches beautifully replica [www.watchesbeautifully.com] of Swiss watch movement. Each Montblanc piece carries the Meisterstuck stamp on the underside of the casing, as well as for luxury watches replica [www.forluxurywatches.com] the renowned white star logo. All Montblanc watches are inscribed with an individual serial number

[ Odpowiedz na to ]

Kalendarz

<< Grudzień 2017 >>

P W Ś C P S N

Czy w Twoim miejscu pracy (czytaj: PP SA) stosowany jest wobec Ciebie mobbing?

Tak
Nie
Nie wiem co to jest mobbing

Wyniki | Ankiety