Mamy już ponad 1,8 miliona odsłon naszej strony internetowej!! Zobacz w zakładce: Menu - Statystyka.

Podwyzka wynagrodzen - zaproszenie do negocjacji

Wysłano dnia 30-11-2017 o godz. 18:14:02 przez admin
Jak wcześniej pisaliśmy, wczoraj odbyło się spotkanie Pocztowej Solidarności z Właścicielem PP SA. Konsekwencją tego spotkania jest min. otrzymane wczoraj w godzinach późnopopołudniowych zaproszenie od Prezesa Poczty Polskiej skierowane do dwóch reprezentatywnych organizacji związkowych na spotkanie negocjacyjne w sprawie podwyżek wynagrodzeń dla pracowników PP.
Spotkanie rozpocznie się w piątek 1 grudnia br. o godzinie 11.00.

Pokrewne

Oceny

Wynik głosowania: 0
Głosów: 0

Poświęć chwilę i oceń ten artykuł:

Wyśmienity
Bardzo dobry
Dobry
Przyzwoity
Zły

Opcje

"Podwyzka wynagrodzen - zaproszenie do negocjacji" | Logowanie/Założenie konta | 3 komentarze | Szukaj w komentarzach
Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.

zhang (Wynik: 0)
przez Anonim dnia 10-01-2018 o godz. 05:09:38

[ Odpowiedz na to ]

20180119 junda (Wynik: 0)
przez Anonim dnia 19-01-2018 o godz. 03:41:07

dongdong8 (Wynik: 0)
przez Anonim dnia 22-01-2018 o godz. 04:21:11

Kalendarz

<< Luty 2018 >>

P W Ś C P S N

Czy w Twoim miejscu pracy (czytaj: PP SA) stosowany jest wobec Ciebie mobbing?

Tak
Nie
Nie wiem co to jest mobbing

Wyniki | Ankiety